Балканика ЕООД, гр. Пловдив, ул. Филипово 40

За нас

Фирмата е създадена през 1990 година , развива се интензивно според изискванията на пазара.
„БАЛКАНИКА“ ЕООД Притежава дългогодишен опит в търговията със строителни материали, поддържа растежа си с лоялно отношение към своите клиенти.
     Разполага със собствен транспорт, което осигурява гъвкавост и възможност за сигурна и бърза доставка до клиента ,както и Логистична база ,която прецизира изпълнението на поръчките по възможно най-оптималния за клиента вариант.
     Основната складова база на „БАЛКАНИКА „ЕООД се намира в гр.Пловдив , местоположението в Централната част на България дава възможност да се достигне до всяка една точка с комбинация от стоки,което улеснява клиента и предоставя възможност за избор в количествата.
     Притежава организационен опит , обучен персонал и технологична база ,предоставяща бърза комуникация.
     В търговската дейност се залага на качествени продукти и разчита на своите партньори , в лицето на дългогодишни доставчици , които предлагат все по-добри системи и материали подобряване на енергийната ефективност , съобразени с научноизследователска дейност и сертифицирани по изискванията на Европейския съюз.

     Официален дистрибутор за България на „ТРАЧИМ „-ТУРЦИЯ.
     Официален дистрибутор за България на „МЛАДОСТ „-СЪРБИЯ.

     Иновативното мислене , насочено към развитието и реализацията на нови проекти , съобразени с динамичните промени, доведе до инвестиции в строителството започнали през 2014г , в резултат на което „БАЛКАНИКА“ЕООД предлага на пазара за недвижими имоти апартаменти изпълнени с висококачествени материали , външна топлоизолация- каменна вата, алуминиева дограма с тройна защита и видеонаблюдение .НАЧАЛОЗА НАСПРОДУКТИПАРТНЬОРИКОНТАКТИ
Балканика ЕООД - строителни материали и транспорт. 2016